Storytrail stadswandeling Amsterdam op zondag 15 september: Ontdek een stad vol meeslepende verhalen

rinus4-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Amsterdam op zondag 15 september:
Ontdek een stad vol meeslepende verhalen

Verhalenverteller Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen komt op zondag 15 september naar de Amsterdamse binnenstad voor een Storytrail stadswandeling vol sagen, legenden en sterke verhalen. Ga mee en maak kennis met de helden en schurken uit de bewogen stadsgeschiedenis.    

Wie met Rinus door Amsterdam loopt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Uit zijn vertellershoed tovert hij het ene na het andere prachtige verhaal tevoorschijn. Dat doet hij zo meeslepend dat u zich al snel eeuwen terug waant in de tijd. Dwalend door straten en stegen komt u oog in oog te staan met achtenswaardige kooplieden en notabelen, maar ook met doortrapte boeven en oplichters. Allemaal Amsterdammers die hun steentje hebben bijgedragen aan de geschiedenis van de stad. Wandel met verteller Rinus door het verleden en beleef hoe dankzij al die Amsterdamse helden en schurken in de moerassen langs de Amstel een wereldstad kon verrijzen die zijn weerga niet kent.

De Storytrail stadswandeling Amsterdam begint op zondag 15 september 2019 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter