Storytrail stadswandeling Schoonhoven op zondag 15 september: Ontdek een stad vol meeslepende verhalen

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Schoonhoven op zondag 15 september:
Ontdek een stad vol meeslepende verhalen

Schoonhoven, het prachtige stadje aan de Lek, heeft in haar lange bestaan de meest bijzondere bewoners gekend. Gulle weldoeners en dappere zeevaarders bijvoorbeeld. Maar ook doortrapte boeven en sluwe oplichters. De beroemdste Schoonhovense helden en schurken komen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling van verteller Johannes. Ga met hem mee op zondagmiddag 15 september en neem een duik in de stadsgeschiedenis!

Een gewone stadswandeling is het niet die verteller Johannes u laat beleven. Verwacht niet te veel jaartallen en architectonische feitjes. Johannes is meer van de meeslepende verhalen. De ene na de andere ongelooflijke geschiedenis tovert hij uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Dwalend door de binnenstad kunt u genieten van de mooiste sagen en legenden uit de Schoonhovense historie. Johannes brengt die verhalen met humor en passie: een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Schoonhoven begint op zondag 15 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-schoonhoven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Dit evenement maakt deel uit van het 12e Nazomerfestival in Schoonhoven. Voor meer informatie: www.nazomerfestival.info.

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter