Zondag 22 september: Storytrail Landgoedwandeling Amelisweerd met verhalenverteller Wannes

wannes-10-verteller-stadswandeling-storytrail-1

PERSBERICHT

Zondag 22 september:
Storytrail Landgoedwandeling Amelisweerd met verhalenverteller Wannes

Op zondag 22 september kunt u in Amelisweerd genieten van een boswandeling vol sagen, legenden en historische verhalen. Verteller Wannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids.

Amelisweerd is een landgoed met een bewogen geschiedenis. Dwalend door het groen brengt verteller Wannes die geschiedenis op meeslepende wijze tot leven. Voor u het weet, staat u oog in oog met bosbewoners van eeuwen terug. Koning Lodewijk Napoleon bijvoorbeeld, die hier maar liefst acht dagen heeft gewoond. Wilde dieren. En een zonderlinge markies. Bovendien bent u getuige van de bloedstollende avonturen van Ridder Amelis, aan wie het landgoed zijn naam te danken heeft. Het ene na het andere sterke verhaal komt uit de vertellershoed van Wannes tevoorschijn. Zo beleeft u de geschiedenis van dit legendarische landgoed tijdens een heerlijke verhalenwandeling die u niet snel zult vergeten.

De Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd begint op zondag 22 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling-landgoed-amelisweerd. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter