Zondag 22 september: Storytrail stadswandeling Haarlem met verteller Franciscus

franciscus-07-verteller-stadswandeling-storytrail-2

PERSBERICHT

Zondag 22 september: Storytrail stadswandeling Haarlem met verteller Franciscus

Beleef de bewogen geschiedenis van Haarlem met verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen. Op zondag 22 september neemt hij u mee door de eeuwenoude straten van de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste, vreemdste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Franciscus is een bijzondere ervaring. De verhalenverteller neemt u mee naar het verre verleden van Haarlem. U komt terecht in een stad vol wonderlijke sagen en legenden. Dwalend door straten en stegen ontdekt u de geheimen die achter de gevels verborgen liggen. En u beleeft de bloedstollende avonturen van de helden en schurken uit het stadsverleden. Ga mee met de Storytrail stadswandeling Haarlem en geniet van een heerlijke mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 22 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter