Zondag 22 september: Duik in de geschiedenis van Middelburg met verhalenverteller Johannes

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 22 september:
Duik in de geschiedenis van Middelburg met verhalenverteller Johannes

Een avontuurlijke tocht vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Middelburg. Op zondagmiddag 22 september neemt verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het diepe verleden van de stad.

Wie met Johannes door de geschiedenis van Middelburg wandelt, kan de vreemdste personages tegen het lijf lopen. Listige uitvinders bijvoorbeeld, die hun concurrenten graag een loer draaien. Ontdekkingsreizigers, op zoek naar niet bestaande kusten. En zeelui die het aanleggen met de duivel. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad leert u hen allemaal kennen. Het ene na het andere sterke verhaal komt uit de vertellershoed van Johannes tevoorschijn. Zo beleeft u de stadsgeschiedenis tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 22 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter