Zondag 30 juni: Storytrail stadswandeling Beleef de geschiedenis van het Turfschip en andere Bredase stadsverhalen

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 30 juni: Storytrail stadswandeling
Beleef de geschiedenis van het Turfschip en andere Bredase stadsverhalen

Een heerlijke mix van historie en verteltheater – dat is de Storytrail stadswandeling Breda. Op zondagmiddag 30 juni kunt u een duik nemen in de stadsgeschiedenis, samen met verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen.

Wie met verteller Johannes door Breda loopt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en historische feitjes krijgt u onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! Johannes neemt u mee naar het Breda van de Tachtigjarige Oorlog. U komt terecht in een stad vol wonderlijke verhalen over oorlog en strijd, list en liefde. U dwaalt door eeuwenoude straten en stegen. U maakt kennis met dappere soldaten en vrome begijnen. U komt oog in oog te staan met de gevreesde Spaanse legerleider Houtepen als hij de stad verovert. En u vaart mee op het legendarische Turfschip dat Breda zijn vrijheid terug bezorgt. De Storytrail stadswandeling Breda is een vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Breda begint op zondag 30 juni 2019 om 15.30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter