Storytrail stadswandeling Deventer op zondag 8 september

godefridus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Deventer op zondag 8 september:
Ontdek een stad van kooplieden, filosofen en valsemunters

De helden en schurken uit de geschiedenis van Deventer komen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling op zondag 8 september. Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen neemt zijn publiek mee op een avontuurlijke tocht vol sagen, legenden en historische stadsverhalen.   

Wie met Godefridus door de binnenstad van Deventer loopt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Uit zijn vertellershoed tovert hij het ene na het andere sterke verhaal tevoorschijn. Dat doet hij zo meeslepend dat u zich al snel eeuwen terug waant in de tijd. Dwalend door straten en stegen komt u oog in oog te staan met achtenswaardige kooplieden en filosofen, maar ook met doortrapte boeven en valsemunters. U ontdekt hoe koeken en boeken de stad grote welvaart brachten. En hoe vijandige legers die welvaart weer af probeerden te pakken. Ga mee met verteller Godefridus en beleef een heerlijke mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Deventer begint op zondag 8 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter