Storytrail stadswandeling Zierikzee op zondag 29 september: Ontdek een stad vol meeslepende verhalen

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Zierikzee op zondag 29 september:
Ontdek een stad vol meeslepende verhalen

Zierikzee, het prachtige stadje aan de Oosterschelde, heeft in haar lange geschiedenis heel wat moeten doorstaan. Zoals: vijandelijke belegeringen, uit de hand gelopen bouwplannen, lustige liefdes en zeemansleed. Allemaal zaken die u aan den lijve kunt meemaken tijdens de Storytrail stadswandeling van verhalenverteller Johannes. Op zondag 29 september kunt u samen met hem een duik nemen in de stadshistorie.

Een gewone stadswandeling is het niet die verteller Johannes u laat beleven. Verwacht geen overvloed aan jaartallen en architectonische feitjes. Johannes is meer van de meeslepende verhalen. De ene na de andere ongelooflijke geschiedenis tovert hij uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Dwalend door de binnenstad, van de Zuidhavenpoort tot aan de Dikke Toren, kunt u genieten van de mooiste sagen en legenden uit de Zierikzeese historie. Johannes brengt die verhalen met humor en passie: een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Zierikzee begint op zondag 29 september 2019 om 12.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter