Zondag 7 juli: Beleef de geschiedenis van Utrecht met verteller Rinus Zwabber

rinus4-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 7 juli:
Beleef de geschiedenis van Utrecht met verteller Rinus Zwabber

Een sprankelende mix van historie en verteltheater: dat is de Storytrail stadswandeling Utrecht van verhalenverteller Rinus Zwabber. De acteur van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u op zondag 7 juli door de straten én de geschiedenis van de Domstad.   

Wie met Rinus door Utrecht wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en andere feitjes – die krijgt u onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! De verteller neemt u eeuwen mee terug in de tijd. U komt terecht in een wereld vol wonderlijke vertellingen over helden en schurken. U maakt kennis met de stadsbewoners van vroeger, gaat met hen op avontuur en ontdekt de geheimen die achter de prachtige gevels verborgen liggen. Zo wordt deze stadswandeling een belevenis die u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 7 juli 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter