Zondag 7 juli: Storytrail stadswandeling – Beleef oud Rotterdam, een stad van zeebonken en koperbouten

20170927_140736-2

PERSBERICHT

Zondag 7 juli: Storytrail stadswandeling
Beleef oud Rotterdam, een stad van zeebonken en koperbouten

Verhalenverteller Jacobus van Theatergezelschap Stadsavonturen komt op zondag 7 juli naar de Oude Haven voor een bijzondere wandeling door de geschiedenis van Rotterdam. Onderweg brengt hij de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw op meeslepende wijze tot leven. U bent van harte welkom bij deze stoere en romantische duik in het stadsverleden.  

Wandelend van de Oude Haven naar de Leuvehaven neemt verteller Jacobus u een kleine honderd jaar mee terug in de tijd. U komt terecht in een stad vol potige zeelui, gewiekste straatjochies en strenge koperbouten. Geniet van spannende verhalen, huiver bij de geschiedenis van het Huis in Duizend Vrezen, ontdek het geheim van de Jan Kuitenbrug, eet een appeltje op de oude Appelpunt en droom van een reis met de Lijn naar Amerika. De Storytrail stadswandeling Rotterdam is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Rotterdam begint op zondag 7 juli 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter