Storytrail stadswandeling Breda met verhalenverteller: Nieuwe voorstellingen in 2018

johannes-38-verteller-stadswandeling-storytrail-30

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Breda met verhalenverteller:
Nieuwe voorstellingen in 2018

Theatergezelschap Stadsavonturen komt in 2018 weer naar Breda met de Storytrail stadswandeling. Van april tot december kunt u met de meestervertellers van Stadsavonturen op ontdekkingsreis in de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen laat de verteller u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Breda is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verhalenvertellers brengen een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van liefde, list, bedrog en stoutmoedigheid voor u open gaat. Beleef de stadsgeschiedenis door de ogen van burgers en krijgsheren, vrome begijnen en dappere torenwachters. Ga mee en geniet van een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud!

Storytrail stadswandeling Breda in 2018:

  • zondag 1 april, 14.00 uur
  • zondag 13 mei, 14.00 uur
  • zondag 10 juni, 14.00 uur
  • zondag 23 september, 14.00 uur
  • zondag 14 oktober, 14.00 uur
  • zondag 9 december, 14.00 uur

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda.
Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35). Liever op een ander moment in de geschiedenis duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.
 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter