Storytrail stadswandeling Den Bosch met verhalenverteller: Nieuwe voorstellingen in 2018

reijckhart-03-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Den Bosch met verhalenverteller:
Nieuwe voorstellingen in 2018

Theatergezelschap Stadsavonturen komt in 2018 weer naar ’s-Hertogenbosch met de Storytrail stadswandeling. Van april tot december kunt u met de meestervertellers van Stadsavonturen op ontdekkingsreis in de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen laat de verteller u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Den Bosch is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verhalenvertellers brengen een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van liefde, list, vroomheid en bedrog voor u open gaat. Beleef de stadsgeschiedenis door de ogen van soldaten, kloosterzusters, ridders en kerkvorsten. Ga mee en geniet van een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud!

Storytrail stadswandeling Den Bosch in 2018:

  • zondag 15 april, 14.00 uur
  • zaterdag 12 mei, 14.00 uur
  • zondag 17 juni, 14.00 uur
  • zondag 21 oktober, 14.00 uur
  • zondag 18 november, 14.00 uur
  • zondag 16 december, 14.00 uur

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-bosch.
Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35). Liever op een ander moment in de geschiedenis duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter