Winterse StoryTrail verhalenwandelingen in Utrecht

storytrail-utrecht-wandeling-met-verteller

PERSBERICHT

Winterse StoryTrail verhalenwandelingen in Utrecht
Beleef de stadsgeschiedenis op 1, 15 en 22 december

De acteurs van theatergezelschap Stadsavonturen vertellen meeslepende verhalen over de geschiedenis van Utrecht. Tijdens de StoryTrail stadswandeling nemen zij hun publiek eeuwen mee terug in de tijd. In de donkere weken voor kerst zijn er wandelingen op zondag 1, zondag 15 en zondag 22 december.

De vertellers nemen u mee door de straten en stegen van de binnenstad. Daar komt u terecht in een wereld vol fantastische sagen en legenden. U ontmoet weldoeners, geldschrapers, helden en schurken. U beleeft het vrome Utrecht van Zuster Bertken, die koos voor een leven als kluizenares in de muur van de Buurkerk. Maar ook het rijke Utrecht van bisschoppen, bouwmeesters en blaaskaken. Heiligen en schijnheiligen leefden hier naast elkaar. Hoe zij het eeuwenlang met elkaar uithielden in één stad? Dat ontdekt u tijdens de StoryTrail stadswandeling Utrecht, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

U kunt aansluiten bij de StoryTrail stadswandeling Utrecht op zondag 1 december 2019 (verteller Brot van Gromme), zondag 15 december (verteller Johannes) en zondag 22 december (verteller Rinus Zwabber). De wandelingen beginnen om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter