Zondag 8 december: StoryTrail stadswandeling Breda

Zo 2 okt. 14:00 uur Stadswandeling Gouda – Verhalenverteller Erik de Beweerde

PERSBERICHT

Zondag 8 december: StoryTrail stadswandeling Breda
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Erik de Beweerde

Acteur Erik de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van Breda. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 10 november neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.  

Wandelend door de binnenstad komt u terecht in een wereld vol fantastische sagen en legenden. U ontmoet deftige kooplieden, vrome begijnen en onverschrokken krijgsheren. Sterker nog: u gaat met hen op avontuur. Samen met verteller Eric beleeft u een van de meest romantische verhalen uit de Bredase historie. Een geschiedenis vol van liefde, vindingrijkheid en moed, waarin het beroemde Turfschip een belangrijke rol speelt. Hoe dat allemaal gaat aflopen? U ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Breda, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 8 december 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter