Zaterdag 19 december: StoryTrail stadswandeling door Rotterdam

Stadswandeling Rottedam Oude Haven met verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

Zaterdag 19 december: StoryTrail stadswandeling door Rotterdam

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zaterdag 19 december de laatste StoryTrail stadswandeling van dit jaar bij de Oude Haven in Rotterdam. Verhalenverteller Jacobus neemt je mee naar de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw.  

In die tijd speelde het havenleven zich nog niet af op de Maasvlakte, maar midden in de stad. Op de kades was het een drukte van belang. Overal zag je sleperswagens, sjouwermannen en passagierende zeelui. Schepen voeren af en aan. De rijke bolleboffen keken goedkeurend toe vanuit hun deftige koopmanspaleizen. En op de hoek van de straat hield een strenge koperbout de wacht.

Dat is de wereld waar je tijdens de StoryTrail stadswandeling doorheen gaat dwalen. Verteller Jacobus laat je kennis maken met de Rotterdammers van toen, om te horen wat zij ons te vertellen hebben. Al snel komen de verhalen los. Verhalen over de Holland Amerika Lijn. De Spanjaardsbrug. Het Huis in Duizend Vrezen. En verhalen over de crisis, die zelfs de vermogende firma’s in het Witte Huis naar de keel grijpt. De StoryTrail Rotterdam is een wandeling als een roman, vol humor en weemoed. Een warme ode aan de stad zoals die ooit was.

De StoryTrail stadswandeling Rotterdam begint op zaterdag 19 december 2020 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter