Zaterdag 3 november: Storytrail stadswandeling Dordrecht Beleef de verhalen van de stad

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT


Zaterdag 3 november: Storytrail stadswandeling Dordrecht
Beleef de verhalen van de stad

Dordrecht is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Dordrecht. Op zaterdagmiddag 3 november bent u van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling.

Overal in Dordt zijn nog herinneringen te vinden aan de bewogen stadsgeschiedenis. Tijdens de Storytrail stadswandeling kunt u die herinneringen niet alleen zien, maar vooral ook beleven. Laat u meesleuren in de verhalen, ontmoet schippers en soldaten, trek ten strijde tegen smokkelaars en piraten, voel de dreiging van het water dat de stad omringt en ontdek hoe Dordrecht een rijke en machtige stad werd. De Storytrail stadswandeling is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht begint op zaterdag 3 november 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-dordrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter