Zondag 1 juli: Storytrail stadswandeling Enkhuizen – een avontuurlijke reis door de geschiedenis

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Enkhuizen – Verhalenverteller Johannes

PERSBERICHT

Zondag 1 juli:
Storytrail stadswandeling Enkhuizen – een avontuurlijke reis door de geschiedenis

Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling door Enkhuizen. Op zondagmiddag 1 juli gidst hij u door de straten, de stegen én de geschiedenis van de stad. Onderweg kunt u genieten van de mooiste sagen, legenden en historische verhalen.

Met passie en humor brengt verteller Johannes het verleden van Enkhuizen tot leven. In zijn verhalen ontmoet u de helden en schurken die de stad ooit bevolkten. U beleeft hoe Enkhuizen bijna wordt veroverd door het leger van Gelre, gaat op consult bij een 16e-eeuwse stadsdokter, monstert aan bij de VOC en huivert bij het geheimzinnige verhaal van de Zuiderkerk. Ga mee, geniet van een heerlijk vertel-avontuur en beleef Enkhuizen zoals u de stad nooit eerder beleefde.

De Storytrail stadswandeling Enkhuizen begint op zondag 1 juli 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-enkhuizen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter