Zondag 1 oktober 2017: Storytrail stadswandeling Breda

eric-de-beweerde-03-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 1 oktober 2017: Storytrail stadswandeling Breda

Beleef de geschiedenis van Breda als een spannende roman. Verhalenverteller Erik de Beweerde neemt u op zijn Storytrail stadswandeling mee door de mooiste straten en binnentuinen en brengt de Bredanaars van vroeger op onnavolgbare wijze tot leven.

Verteller Eric is geboren en getogen in Breda en vertelt u het ene sterke verhaal na het andere. Dwalend door de stad neemt hij u mee terug naar de tijd van de 80-jarige oorlog, toen Spanje en Holland vochten om de macht. Het was de tijd van het beroemde Bredase Turfschip, een tijd van bittere strijd maar ook ongekende liefde. Maak kennis met de waakzame wachter op de toren van de Grote Kerk, met de deftige bewoners van de Catharinastraat, met dappere soldaten en vrome begijnen. En geniet samen met uw mede-wandelaars van een vrolijke, culturele en ook heel gezellige middag.

De Storytrail stadswandeling Breda begint op zondag 1 oktober 2017 om 14.00 uur voor het stadhuis op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7ER421R en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter