Zondag 13 augustus 2017: Storytrail stadswandeling Dordrecht met verhalenverteller

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 13 augustus 2017: Storytrail stadswandeling Dordrecht met verhalenverteller

Ga op zondag 13 augustus mee op ontdekkingsreis door de historie van Dordt. De Storytrail stadswandeling Dordrecht laat u de stadsgeschiedenis beleven alsof u er middenin staat. Meesterverteller Godefridus van theatergroep Stadsavonturen is uw gids.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht is een mix van een historische stadsrondleiding en verteltheater. Verteller Godefridus neemt u mee naar het diepe verleden van de oudste stad van Holland. Dwalend door de prachtige straten ontdekt u verborgen legenden en ontmoet u Dordtenaren van eeuwen terug. Zij maakten de Merwestad rijk en machtig. Maar wat er van die immense macht en rijkdom is geworden…? Maak het zelf mee, tijdens deze unieke verhalentocht.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 13 augustus 2017 om 14.00 uur voor de trappen van het stadhuis, Stadhuisplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-dordrecht. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7GE2828 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

 

 

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter