Zondag 1 oktober 2017: Storytrail stadswandeling Groningen

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 1 oktober 2017: Storytrail stadswandeling Groningen

Een historische wandeling vol vrolijke, spannende en bizarre stadsverhalen. De Storytrail stadswandeling laat u de geschiedenis van Groningen beleven alsof u er middenin staat. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids op zondagmiddag 1 oktober.

De Storytrail stadswandeling voert u langs de mooiste plekjes van Groningen. In zijn verhalen laat verteller Johannes u kennismaken met legendarische Groningers uit het verleden. U ontmoet oersterke turfdragers, terwijl zij hun turfzakken door de straten sjouwen. U komt oog in oog te staan met de vijandelijke bisschop Bommen Berend. En u flaneert met graven en gravinnen door de tuin van hun paleis. Zo maakt u samen met uw mede-wandelaars een mooie, avontuurlijke en ook heel vermakelijke tocht door het verleden.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 1 oktober 2017 om 14.00 uur aan de voet van de Martinitoren. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS421R en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter