Zondag 11 november: Storytrail stadswandeling Amersfoort Beleef de stadsgeschiedenis met verteller Louise Wandelaar

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 11 november: Storytrail stadswandeling Amersfoort
Beleef de stadsgeschiedenis met verteller Louise Wandelaar

Amersfoort is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Louise Wandelaar van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Amersfoort. Op zondagmiddag 11 november bent u van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling.

Louise neemt u mee naar het historische Amersfoort. In het prachtige decor van de binnenstad bent u getuige van de bewogen stadsgeschiedenis en maakt u kennis met de stadsbewoners van toen. U bent er bij als zij zich te weer stellen tegen de vijand. U huivert bij hun sagen over spoken en heksen. En u staat op de eerste rij als de Amersfoorters zich vergapen aan hun kei. Spannende verhalen zijn het, vol passie, liefde, strijd en heldenmoed. Maak het zelf mee tijdens de Storytrail stadswandeling Amersfoort, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 11 november 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter