Zondag 11 november: Storytrail stadswandeling Hoorn Beleef de historische verhalen van de stad

Zo 9 okt. 14:00 uur Stadswandeling Hoorn – Verhalenverteller Johannes

PERSBERICHT

Zondag 11 november: Storytrail stadswandeling Hoorn
Beleef de historische verhalen van de stad

Hoorn is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Hoorn. Op zondagmiddag 11 november bent u van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling.

Overal in Hoorn zijn nog herinneringen te vinden aan de bewogen stadsgeschiedenis. Tijdens de Storytrail stadswandeling kunt u die herinneringen niet alleen zien, maar vooral ook beleven. Laat u meesleuren in de verhalen, ontmoet schippers, soldaten en weldoeners, ontdek de geheimen van de Oosterkerk, trek ten strijde met de Watergeuzen, ontsnap op miraculeuze wijze aan de beul en geniet van de verfijnde poëzie van de Hoornse Rederijkers. De Storytrail stadswandeling is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Hoorn begint op zondag 11 november 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-hoorn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter