Zondag 15 maart in Den Bosch: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Persfoto-Storytrail-Verteller-Reijckhart-in-s-Hertogenbosch

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling in Den Bosch:
Een vertelvoorstelling vol helden, schurken en sterke verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op 8, 9 en 30 augustus 2020 de eerste StoryTrail stadswandelingen van dit seizoen in Den Bosch. Verhalenverteller Reyckhart gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de Bossche geschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Reyckhart de helden en schurken uit het stadsverleden tot leven. De woeste wildemannen die de stad ooit stichtten, de vrome vrouw Hadewich, de geheimzinnige Zwanenridder en natuurlijk de legendarische Bossche Oeteltjes: tijdens deze StoryTrail kun je hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel meer zult vergeten.

Je kunt mee met de StoryTrail stadswandeling Den Bosch op zaterdag 8 augustus (10:00 uur), zondag 9 augustus (11:00 uur) en zondag 30 augustus (12:30 uur). Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kinderen: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij met kleine groepen.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter