Zondag 15 oktober 2017: Storytrail stadswandeling Utrecht vol moord- en doodslagverhalen

godefridus8-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 15 oktober 2017:
Storytrail stadswandeling Utrecht vol moord- en doodslagverhalen

Verhalenverteller Godefridus van theatergroep Stadsavonturen vermaakt u tijdens een heerlijke stadswandeling met de meest bizarre Utrechtse moordverhalen. U bent van harte welkom op zondagmiddag 15 oktober bij de Storytrail Plaats Delict!

Dat het in Utrecht lang niet altijd pais en vree is geweest, ontdekt u tijdens deze buitengewone stadswandeling al snel. Godefridus schudt het ene na het andere moordverhaal voor u uit zijn hoge hoed. Hij vertelt over de vreselijke dood van een vrome Utrechtse bisschop. En over de moord op Cunera, een prinses en heilige martelares uit Rhenen. Maar naast eeuwenoude legenden komen ook de nodige recente moordverhalen aan bod. Ze zullen u doen huiveren én met trots vervullen. Ga mee en laat de geschiedenis u verbazen.

De Storytrail stadswandeling ‘Plaats Delict’ begint op zondag 15 oktober 2017 om 14.00 uur op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7GE421R en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter