Zondag 5 november 2017: Storytrail stadswandeling Den Haag met Chique Charlotte

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Den Haag – Verhalenverteller Charlotte

PERSBERICHT

Zondag 5 november 2017:
Storytrail stadswandeling Den Haag met Chique Charlotte

Op zondag 5 november kunt u de geschiedenis van Den Haag beleven tijdens een buitengewone Storytrail stadswandeling. Onderweg vertrouwt verhalenvertelster Chique Charlotte van theatergezelschap Stadsavonturen u de meest opzienbarende stadsverhalen toe.

Dat onze residentie kan bogen op een rijk verleden, zal niemand verbazen. Maar u zult versteld staan van de wonderbaarlijke verhalen die Charlotte voor u in petto heeft. Als dochter uit een vooraanstaand Haags geslacht weet zij wat er wordt gefluisterd in de boudoirs van de Haagse chique. Maar even goed is zij op de hoogte van wat er speelt in de kroegen en op de markt. Haar verhalen nemen u mee naar het rijke én arme verleden van Den Haag. Dat doet zij zo betoverend en ontwapenend dat u zich anderhalf uur lang in een andere tijd waant. Ga mee en geniet van een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 5 november 2017 om 14.00 uur op het Plein in Den Haag. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7AH4811 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter