Zondag 17 september 2017: Beleef Schoonhoven met verhalenverteller Johannes

Zondag 18 december: Storytrail Schoonhoven stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 17 september 2017: Beleef Schoonhoven met verhalenverteller Johannes

Schoonhoven, de zilverstad aan de Lek, fonkelt van de prachtigste verhalen. Verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die verhalen tot leven tijdens een bijzondere Storytrail stadswandeling. Ga mee op zondagmiddag 17 september, dwaal door de mooie straatjes en ervaar de geschiedenis alsof u er middenin staat.   

Tijdens de Storytrail stadswandeling Schoonhoven waant u zich eeuwen terug in de tijd. U komt oog in oog te staan met heksen en weldoeners, dieven en zeevaarders. U gaat mee op rooftocht met de twee slimste boeven uit de stadsgeschiedenis. U kijkt in de ziel van de stichter van het Weeshuis en ontdekt het geheim van het mooiste carillon van Holland. Een bijzonder en cultureel uitje, vol avontuur voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling Schoonhoven begint op zondag 17 september om 14.00 uur voor het Stadhuis, Haven 37, Schoonhoven. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-schoonhoven. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS5619 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter