Zondag 19 november: Storytrail stadswandeling Haarlem met verhalenverteller Franciscus

9 en 20 april 2017: Storytrail stadswandeling door Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 19 november: Storytrail stadswandeling Haarlem met verhalenverteller Franciscus

Op zondagmiddag 19 november kunt u de geschiedenis van Haarlem op unieke wijze beleven tijdens de Storytrail stadswandeling. Meesterverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Ga met hem mee en geniet van een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één.

Dwalend door de prachtige oude binnenstad brengt verteller Franciscus het rijke verleden van Haarlem tot leven. In zijn verhalen laat hij u kennismaken met de burgers en buitenlui die eeuwen terug in Haarlem woonden en werkten. U gaat op audiëntie bij Graaf Willem II, die het bijna tot keizer schopte. En u beleeft het legendarische Beleg van Haarlem in de Tachtigjarige Oorlog. De Storytrail stadswandeling Haarlem is een meeslepend avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 19 november 2017 om 14.00 uur op de Grote Markt voor de Vleeshal. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7FL4811 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter