Zondag 21 mei 2017: Storytrail Arnhem met verhalenverteller

godefridus18-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 21 mei 2017: Storytrail Arnhem met verhalenverteller

Gewijzigde aanvangstijd: 14.30 uur

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Arnhemse stadswandeling op zondag 21 mei. Hij neemt u mee naar het diepste verleden van de stad, toen macht, grootsheid, verlies en ontreddering hier regeerden. Tijdens de Storytrail stadswandeling voelt u zich deel van de roerige stadsgeschiedenis.

Macht is een mysterie! Zo heb je haar stevig in de greep, zo glipt zij weer uit je vingers. Dat zult u tijdens deze wandeling al snel ontdekken. In Arnhem zetelde ooit een machtig man die over half Nederland regeerde: Hertog Karel van Gelre. Maar zijn rijk verkruimelde en hij stierf hij in grote eenzaamheid. Hoe was dat mogelijk? Ontdek het zelf! Ga mee met verteller Godefridus en hoor verhalen zo wervelend dat uw oren ervan zullen klapperen.

De Storytrail stadswandeling door Arnhem begint op zondag 21 mei 2017 om 14.30 uur bij beeld van het Aardvarken in de Kortestraat. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Verzamelen bij beeld van het Aardvarken, Kortestraat. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-arnhem. Reserveer vóór 18 mei met de kortingscode STORYTRAIL7GE6355 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter