Zondag 23 april 2017: Storytrail stadswandeling door Deventer

godefridus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 23 april 2017: Storytrail stadswandeling door Deventer

Beleef de geschiedenis van Deventer alsof u er middenin staat! Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere verhalenwandeling op zondag 23 april. Ga mee en laat u betoveren door de historie van de oude binnenstad.

In vroeger dagen kwamen de kooplui van heinde en ver naar Deventer voor haar wereldberoemde koek. Maar ook liefhebbers van boeken trekken al eeuwenlang naar de stad. Wat heeft nu de meeste invloed gehad op de ontwikkeling van Deventer: koek of boek? Tijdens Storytrail stadswandeling door Deventer kunt u dit belangrijke vraagstuk voor eens en voor altijd oplossen. Verteller Godefridus wijst u de weg met zijn mooiste verhalen over de bewogen stadsgeschiedenis.

De Storytrail stadswandeling Deventer begint op 23 april 2017 om 14.00 uur op de Brink voor de Waag en het VVV-kantoor. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-deventer. Reserveer vóór 20 april met de kortingscode STORYTRAIL7GE8964 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter