Zondag 22 december in Gouda: Een stadswandeling vol historische helden en schurken

brot-verhalenverteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 22 december in Gouda:
Een stadswandeling vol historische helden en schurken

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 22 december de laatste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Gouda. Verhalenverteller Brot van Gromme gidst zijn publiek door de eeuwenoude binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt verteller Brot de helden en schurken uit het stadsverleden op tot leven. Schreeuwende viswijven, reusachtige zakkendragers, steenrijke bierbaronnen én schipperszoon Wouter Hugesz die zijn vader kwijt is: tijdens deze stadswandeling leert u hen allemaal kennen. Ga mee en beleef een fantastisch stadsavontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 22 december 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter