Zondag 24 november: StoryTrail stadswandeling Arnhem met verteller Phileas  

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Twijfel

PERSBERICHT

Zondag 24 november: StoryTrail stadswandeling Arnhem met verteller Phileas  

Acteur Phileas van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van Arnhem. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 24 november neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.  

Wandelend door de straten en stegen van de binnenstad komt u terecht in een wereld vol fantastische sagen en legenden. Samen met verteller Phileas zwerft u van de heilige Grote Kerk naar de hel van het Duivelshuis. Daar woonde ooit de woeste Maarten van Rossum, een krijgsheer zoals er maar weinigen zijn geweest in onze geschiedenis. Hij stond bekend als de ijzeren vuist van de hertog Karel van Gelre, en daar gedroeg hij zich ook naar. Karel van Gelre zelf was een listig heerser, die zijn macht probeerde uit te breiden met een mengsel van geweld en diplomatie. Daarbij moest hij terdege rekening houden met zijn vrome tweelingzus en met zijn waarzegster, die hem de toekomst influisterde. Dat staat garant voor een wandeling vol ongelooflijke verhalen en avonturen. Hoe die avonturen gaan aflopen? U ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Arnhem, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 24 november 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling-arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter