Zondag 24 november: StoryTrail stadswandeling Leiden met verteller Johannes

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 24 november: StoryTrail stadswandeling Leiden met verteller Johannes  

Acteur Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van Leiden. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 24 november neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.   

Wandelend door de straten en stegen van de binnenstad komt u terecht in het jaar 1574. Samen met verteller Johannes beleeft u het maandenlange beleg van Leiden in de Tachtigjarige Oorlog. Het ene moment staat u oog in oog met de beruchte Spaanse veldheer Valdez, het volgende ogenblik ziet u hoe de hongerende Leidenaars in opstand komen tegen Burgemeester van der Werff. Tussendoor maakt u natuurlijk kennis met de echte Leidse Glippers én met de Watergeuzen die Leiden na maanden vol ontberingen uiteindelijk komen bevrijden. Verteller Johannes laat u genieten van hét verhaal uit de Leidse historie tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 24 november 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter