Zondag 26 maart 2017: Storytrail stadswandeling door Dordrecht

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 26 maart 2017: Storytrail stadswandeling door Dordrecht

Op zondag 26 maart neemt verhalenverteller Godefridus u mee op avontuur in de historische binnenstad van Dordrecht. Historischer kan bijna niet, want Dordt is de oudste stad van Holland. Lange tijd was het trouwens ook de grootste, machtigste en rijkste stad van het hele gewest. Daar zijn verhalen over te vertellen… U zult versteld staan.

Lopend door Dordrecht ziet u overal water. Ooit is Dordt zelfs een heus eiland geweest, dankzij een grote overstroming, de Sint Elisabethsvloed van 1421. Men zegt niet voor niets: hoe dichter bij Dordt, hoe natter het wordt. Overal voelt men nattigheid. Er komt geen einde aan. Net als aan de sterke verhalen van verteller Godefridus.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 26 maart 2017 om 14.00 uur voor de trappen van het stadhuis, Stadhuisplein. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-dordrecht. Reserveer vóór 23 maart met de kortingscode STORYTRAIL7GE7673 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter