Zondag 9 april 2017: Storytrail stadswandeling door Den Haag

godefridus verteller stadswandeling den haag storytrail

PERSBERICHT

Zondag 9 april 2017: Storytrail stadswandeling door Den Haag

Ga op zondag 9 april op avontuur in Den Haag met verteller Godefridus, en beleef de geschiedenis van de stad. Hoewel… Is Den Haag eigenlijk wel een stad? Kun je niet beter spreken van twee Den Hagen?

Verhalenverteller Godefridus denkt van wel. Aan de ene kant heb je ’s Gravenhage, het deftige dorp van de Graven van Holland, de Prinsen en Prinsessen van Oranje en de regenten. Zeg maar de Haagse kak. Aan de andere kant heb je het Oh Oh Den Haag van de Hagenezen, volkse arbeiders van het type ‘grote mond, klein hartje’. Kortom: Haagse bluf. Beide groepen wonen weliswaar in één stad, maar hebben verder niets gemeen. Hoe verliep die botsing der beschavingen? Beleef het zelf tijdens deze unieke Storytrail stadswandeling!

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 9 april 2017 om 14.00 uur bij het standbeeld van Willem van Oranje op het Plein. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer vóór 23 maart met de kortingscode STORYTRAIL7GE8964 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter