Zondag 28 april: Beleef de geschiedenis van Dordrecht tijdens een Storytrail stadswandeling vol spannende verhalen

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 28 april: Beleef de geschiedenis van Dordrecht tijdens een
Storytrail stadswandeling vol spannende verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 28 april de eerste Storytrail stadswandeling van het nieuwe seizoen in Dordrecht. Verhalenverteller Godefridus gidst zijn publiek door de eeuwenoude binnenstad, op zoek naar de sagen, legenden en historische verhalen die daar verborgen liggen.

Wie met Godefridus door Dordt wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Hij vertelt zo beeldend en meeslepend dat u als het ware wordt meegezogen in de stadsgeschiedenis. Dat is het bijzondere van de Storytrail stadswandeling: u hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook. In de straten en stegen komt u oog in oog te staan met de helden en schurken van vroeger. U voelt hun angsten en passies, leeft met hen mee en krijgt zelfs de kans om even in hun schoenen te gaan staan. U hoort, ruikt en voelt de stadsgeschiedenis alsof u er zelf ooggetuige van bent.

Theatergezelschap Stadsavonturen bestaat uit een groep gedreven vertellers en acteurs. Zij brengen de stadshistorie tot leven door niet alleen de stenen monumenten te laten zien, maar vooral ook het leven van de mensen die daar woonden en werkten. Zo verbinden zij het verleden met het heden, en het publiek met de stad. Ooit begonnen in Utrecht verzorgt Stadsavonturen inmiddels in 25 steden unieke Storytrail stadswandelingen – sinds enkele jaren ook in Dordrecht.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 28 april 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-dordrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter