Zondag 28 april: Op avontuur in de geschiedenis van Groningen met verhalenverteller Johannes

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 28 april:
Op avontuur in de geschiedenis van Groningen met verhalenverteller Johannes

Een sprankelende mix van historie en verteltheater: dat is de Storytrail stadswandeling Groningen van verhalenverteller Johannes. De acteur van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u op zondag 28 april door de straten én de geschiedenis van de Martinistad.   

Wie met Johannes door Groningen wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Hij vertelt zo beeldend en meeslepend dat u als het ware wordt meegezogen in de stadsgeschiedenis. U komt terecht in een stad vol sterke, spannende en bizarre verhalen over krijgsheren, zeelieden, kooplui en weldoeners. U voelt hun angsten en passies, leeft met hen mee en krijgt zelfs de kans om even in hun schoenen te gaan staan. U hoort, ruikt en voelt de stadsgeschiedenis alsof u er zelf ooggetuige van bent. Zo wordt deze stadswandeling een belevenis die u niet snel zult vergeten.

Theatergezelschap Stadsavonturen bestaat uit een groep gedreven vertellers en acteurs. Zij brengen de stadshistorie tot leven door niet alleen de stenen monumenten te laten zien, maar vooral ook het leven van de mensen die daar woonden en werkten. Zo verbinden zij het verleden met het heden, en het publiek met de stad. Ooit begonnen in Utrecht kwam Stadsavonturen vier jaar geleden naar Groningen. Inmiddels zijn er unieke Storytrail stadswandelingen in ruim 25 prachtige steden in het hele land.

De Storytrail stadswandeling Groningen begint op zondag 28 april 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter