Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

Verhalenvertelster Louise Wandelaar nodigt u uit voor een avontuurlijke wandeling door de geschiedenis van Amersfoort. Op zondag 28 mei vertelt zij u de spannendste verhalen uit de stadshistorie tijdens haar Storytrail stadswandeling. Een uitgelezen kans om Amersfoort op een andere manier te beleven.

Dat de geschiedenis van Amersfoort uit meer bestaat dan oude gebouwen en jaartallen, merkt u al snel als u op stap gaat met Louise Wandelaar. Met haar spannende en vermakelijke verhalen wekt de vertelster de stadsbewoners van lang geleden tot leven. Waarom waren zij zo bang voor spoken? Wat deden zij om zich te beschermen tegen hekserij? En hoe kwamen zij op het idee om keien te gaan verslepen? Tijdens de Storytrail stadswandeling kunt u het allemaal zelf beleven. Anderhalf uur lang waant u zich eeuwen terug in de tijd.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 28 mei 2017 om 14.00 uur bij de bron op het plein, Hof, Amersfoort. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amersfoort. Reserveer vóór 25 mei met de kortingscode STORYTRAIL7MP6355 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter