Zondag 3 november: StoryTrail stadswandeling Middelburg met verhalenverteller Johannes

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 3 november:
StoryTrail stadswandeling Middelburg met verhalenverteller Johannes

Acteur Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt verhalen over het oude Middelburg. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 3 november neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.  

Wandelend door de straten en stegen van de Middelburgse binnenstad komt u terecht in een wereld vol meeslepende sagen en legenden. U ontmoet deftige notabelen, doortrapte boeven en dappere zeevaarders. Sterker nog: u gaat met hen op avontuur. Samen met verteller Johannes beleeft u het rijke Middelburg van notaris Roggeveen en dichter Cats. Maar ook het duistere Middelburg van de ongelukkige matroos Floris, die het aanlegde met de Duivel… Hoe dat gaat aflopen? U ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Middelburg, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 3 november 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter