Zondag 9 oktober: Storytrail stadswandeling door Hoorn

Verhalenverteller Johannes tijdens de Storytrail Stadswandeling

PERSBERICHT

september 2016

Zondag 9 oktober: Storytrail stadswandeling door Hoorn

Op zondag 9 oktober 2016 kunt u tijdens een bijzondere stadswandeling kennismaken met de geschiedenis van Hoorn. Johannes, een van de meestervertellers van theatergezelschap Stadsavonturen, nodigt u van harte uit voor zijn Storytrail stadswandeling. Hij neemt u mee naar de mooiste plekjes in de oude binnenstad en laat u genieten van een heerlijke mix van verhalen, theater en historie.

Verwacht tijdens deze verhalenwandeling niet teveel jaartallen en andere historische feitjes. De Storytrail is vooral een belevenis. U ervaart waarom de Rode Steen, in het hart van de stad, zo rood is. U bent getuige van de beroemde Slag op de Zuiderzee. U maakt kennis met de grootste weldoener uit de geschiedenis van Hoorn. En u kuiert samen met schipper Bontekoe langs de levendige haven. Zo neemt u samen met uw medewandelaars een heerlijke duik in het verleden van deze prachtige stad.

De Storytrail stadswandeling Hoorn begint op zondag 9 oktober om 14.00 uur op de Rode Steen, bij het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl .

— Einde Bericht —

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stadsavonturen (Henke Lever), telefoon 030-2467911 of info@stadsavonturen.nl.

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter